Line
Home
Line
De grootste beurs ter wereld heeft onlangs DTL Argo aangeschaft als huisletter. Het door Gerard Unger ontworpen schreefloze lettertype wordt, zoals ook te zien is in het logo, door de NYSE gecombineerd met Adobes Minion. De beurs van New York gebruikt de modernste digitale middelen om met haar klanten te communiceren. Het eigentijdse karakter van DTL Argo, dat wordt gecombineerd met een perfecte optekening voor beeldschermen, past uitstekend bij 'de center of global business'.
Michael Harvey, de ontwerper van DTL Unico, is benoemd tot Member of the Order of the British Empire vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten voor de kunsten. Zijn naam staat op de New Years Honours List van 2001 en komende zomer gaat Harvey op audiëntie bij de Engelse koningin in Buckingham Palace.
De Duitse televisiezender Phoenix verzorgt uitzendingen via sateliet en kabel op het gebied van politiek, wetenschap en cultuur: 'Das Dokumentationsangebot reicht von wirtschaftlichen und sozialen, ökologischen und biographisen, bis zu zeitgeschichtlichen und historische Sendungen'. Phoenix, dat in 1997 gezamelijk door ARD en ZDF is opgericht, stapte in 2000 over op het gebruik van DTL Caspari als huisletter. Bij nogal wat uitzendingen van Phoenix wordt het beeld ondersteund door tekst en de door Gerard Daniëls ontworpen 'humanistische' schreefloze blijkt zich daar uitermate goed voor te lenen.
Line
Line