Line
Line
Een licentie voor een DTL font in het PostScript Type1 of het TrueType formaat voor gebruik op één werkplek (d.w.z. een computer met printer) kost Euro 100,– exclusief BTW en verzendkosten. De prijs voor een single user licentie voor een OpenType Standard font is Euro 125,– en Euro 100,– voor een bijbehorend SmallCaps (kleinkapitalen) font. Bij een bestelling van een compleet DTL lettertype wordt een korting van tien procent op de netto licentie berekend.
 
Bij de fonts in de PostScript Type1 en TrueType formaten wordt onderscheid gemaakt tussen ‘Standard’ en ‘Special’ De ‘Standard’ fonts met de coderingen T, D of P zijn voorzien van tabelcijfers. De hieraan toegevoegde codering S (‘Special’) betekent dat het betreffende font voorzien is van mediævalcijfers (‘uithangende’ cijfers). De SmallCaps (kleinkapitalen) van een aantal DTL lettertypen hebben tabelcijfertjes op klein kapitaal-hoogte, de overige SmallCaps fonts zijn voorzien van mediævalcijfers; zie ook Standard en Special.
De OpenType Standard fonts bevatten zowel tabel als mediæval cijfers.
 
Wanneer een licentie voor zowel de ‘Standard’ als ‘Special’ versie van een font wordt besteld, wordt niet tweemaal Euro 100,– maar de bundelprijs van Euro 125,– berekend.
 
Alle bedragen zijn exclusief 19% BTW en exclusief verzendkosten.
Line
Line