Line
Home
Line

 

De Digital Font Collection van de Dutch Type Library is een bundeling van meer dan 300 fonts verdeeld over veertien letterfamilies in de PostScript Type1 en TrueType formaten voor Mac OS en Windows en gedeeltelijk in OpenType Standaard formaat.

Met de op de Digital Font Collection aanwezige lettertypen is ieder typografisch probleem op te lossen. De verschillende fontformaten maken het bijvoorbeeld mogelijk om toepassingen van huisstijlen op de twee meest gangbare besturingssystemen te testen. De fonts zijn direct beschikbaar en de hybridische CD Rom werkt onder Mac OS, Windows en Linux

De veertien letterfamilies zijn: DTL Albertina (exclusief de Cyrillische en Griekse varianten), DTL Antares , DTL Argo, DTL Caspari, DTL Documenta (inclusief de Sans), DTL Dorian, DTL Elzevir, DTL Fleischmann, DTL Haarlemmer (inclusief de Sans), DTL Nobel, DTL Paradox, DTL Prokyon, DTL Unico en DTL VandenKeere.

 

De Digital Font Collection wordt geleverd in een handgemaakte linnen doos met bijbehorende letterproef in een eveneens handgemaakte linnen band en kost voor een single user licentie € 12500,– exclusief BTW en verzendkosten.
Bestellen

 

Line
Line